For præcis en måned siden spiste jeg frokost på dennne magiske bjergtop midt i Toscana.
Lige der, omgivet af grønne bjergskråninger, oliventræer og med solen bagende på mine efterårsstive skuldre indtog jeg det mest vidunderligt italienske måltid af hjemmelavet pasta, skinke og italienske oste
Jeg var nemlig på besøg hos Anna fra Made by mama
Sammen med sin italienske nabo Margherita, står Anna bag firmaet med det indtagende navn ?.
Her finder hun håndlavede skærebrædter i oliventræ, lokal keramik, de bedste vine, den friskeste pasta, og du kan også få fingrene i Anna´s egen hjemmepressede organisk dyrkede jomfruolivenolie, så grøn og fin og frisk, at du kan smage den grønne varme tørre bjertop, som den er høstet på
For Anna gør det som mange kun drømmer om, hun har nemlig skiftet en travl, og til tider våd og kølig dansk hverdag ude med livet på en lun og stille bjergtop i Italien, sammen med sin mand Morten og deres tre børn.
Over 600 oliventræer fulgte med grunden, da Anna og Morten købte det lille hus på bjergtoppen, og det er disse oliven som lagde grunden til firmaet og webshoppen.
For Anna ville dele ud af sin italienske glæde ved gode ærlige råvarer, og da hun dyrker sine oliven uden hokus-pokus og sprøjtemidler, på helt naturlig vis, er olivenolien af allerbedste kvalitet.
Du kan købe din helt egen koldpressede olie fra Anna´s bjergskråning lige HER
Og jeg skal hilse at sige at den nypressede olie smager formidabelt på vanilleis, som vi (til vores store overraskelse) fik til dessert
Selv ungerne var vilde med det, ?Det smager af honning? sagde Ella ( ;
Og bare lige for at pære rundt i det på en Novemberregnvejrsdag som denne, så har Morten og Anna denneher pool (og udsigt) i baghaven?
Måske man skulle oveveje at trække teltpælene op og rykke mod sydligere himmelstrøg?.
Hvis ikke kan du smage på Italien lige HER
Hvad siger du til det, hvor drømmer du om at rejse hen og bo?
PSSSSSST!
HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag
Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have
Åh, hvor ser det forjættende ud! – Og ja, helt friskpresset olivenolie er i en klasse for sig. Jeg får min fra kogebogsforfatter Hanne Bloch.
Nyd livet! KH Nina
Ja, der var virkeligt dejligt Nina, det kunne jeg godt bruge lidt mere af lige nu hvor det har regnet hele dagen og plænen er en mudderpøl…..
Jeg var overrrasket over hvor dejligt olivenolien smagte på vanille is, det ville jg ikke selv have fundet på sådan lige
…Du må prøve det når du får friske forsyninger
KH Dorthe