På varme dage, kan en kop iskaffe, være præcis det man mangler hen på eftermiddagen, og med en dusk ananas salvie, og lidt chokolademynte i kaffen, bliver den til noget ganske særligt?..
Frugtsalvierne, er smukke, kraftige, dekorative og velduftende urter, men jeg har ofte spekuleret på hvad jeg skal bruge dem til, udover te, og som pynt på kager og drinks (hvilket jo absolut heller ikke er skidt)
Selvfølgelig skal min frugtsalvie lige ned i kaffen?..
Her er det den smuke ananas salvie i blomst, og det er den der, sammen med chokolademynte, er røget i iskaffen
Sådan gør du:
Iskaffe med ananassalvie og chokolademynte (2 glas)
2 ½ tsk pulverkaffe
1 ½ tsk sukker
1 dl kogende vand
Isterninger
2 dl mælk
2 kviste ananassalvie
2 kviste chokolademynte
Opløs pulverkaffe og sukker i det varme vand i en skål, og lad det køle af. Hæld 3-4 isterninger i hvert serveringsglas, hæld ca. 1 dl mælk over isterningerne, og fordel kaffen herover. Stik en kvist ananassalvie og chokolademynte ned i hvert glas, og mos dem godt med en teske, så smagsstofferne frigives.
Skål?.
PSSSSSST!
HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag
Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have